lauantai 1. kesäkuuta 2013

23# Päättymätön maastolenkki

Irinan kanssa päätettiin torstaina lähteä pitkästäaikaa maastoon kokoonpanolla minä-Missi ja Irina-Mikko.
Matkaan lähdettiin aika hilpein mielin, vaikka Mikko alkukäynneissä vain lahnusti perässä. Kuitenkinn kun päästiin ravaamaan, ja otettiin Missin kanssa pieni spurtti ja siitä Mikko sitten innostuikin!
Koitettiin mennä ihan käynnissä yhden ojan yli ja Mikkokin meni siitä yli suosiolla, mutta ei Missi suostunut menemään, joten jouduttiin sitten kiertämään se. Raviltiin  siinä hiekkatiellä, kunnes käännyttiin, ja siinä tuli vastaan semmonen ainakin noin  700 metriä suora, joka sitten päästeltiin niin että ihan kauhistutti! Missikin nosti laukan ja kun siinä vauhhdissa kehuin heppaa kovaan äänen, lisäsi se vain vauhtia!

Siinä sitten ravailtiin ja kirmailtiin, kunnes vastaan tuli iso ylämäki, jota ennen tien alka solisi puro. No Missihän siinä vaiheessa iski etukaviot tantereeseen eikä suuostunut millään menemään sinne päinkään. Hyppäsin sitten alas ja hain jonkun sopivan risun raipaksi ja nousin kyytiin. Päästiin jatkamaan matkaa ja heitin kepin pois.
Vähän matkan päässä oli kuitenkin hurjan pelottava kivi, joten toistimme operaatioon uudelleen.
Lenkki tuntui älyttömän pitkältä!

Loppumatka meni rauhallisissa merkeisä ja kovaa kyllä mentiin! Irinan jättipuhelin meinasi kokoajan tippua ratsastushousujen taskuista, ja saimpa päähäni antaa Irinalle vinkin, että laittaa puhelimen housuihinn johonkin reiden päälle! Ja Irinahan tietenkin teki niin! Mutta eipä ainakaan puhelin tippuisi!

Loppukäyntien aikaan Hann tietenkin soitti Irinalle ja hän tyhmänä vastasi, ja lopetttaessaan tiputti hanskansa. Hyppäsin siinä sitten kolmannen kerran alas ja otin hanskan hoitooni, josta suuntasimme sitten kohti kotia.
Lenkissä meni kokonaisuudessaan noin kaksi tuntia ja tuntui pitkältä, mutta hauskaa oli!

Tallille päästyämme pestiin molemmat hepat, ja juotin Missille melassivettä ja laitoin linimenttiä jalkoihin.
Suojat ja Huopa pääsi kuivaukseen, ku olivat kaikki ihan läpimärkiä hiestä, enkä ihmettele!
Missin vein vielä laitsalle syömään ja sitten kiireellä hoitamaan omaa nesteytystä, ja kohti kotia!

 Neiti tullu pesulta!

 Omnomnom, hyvvee!
 Laitsialees!

 Olin perjantain yhen mun kaverin kans kuvailees nii täs sit viel jotaa kuvii siit:



Heppailija hehkeenä:D

Huomenna sitten serkun kanssa tallille, niin siitä tulee varmaan jotain postausta sitten:)

♥:llä: Tytti♥

2 kommenttia:

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)