perjantai 31. toukokuuta 2013

22# EPP 29.5

Elikkä juu, keskiviikkona oli meillä erilaisen pukeutumisen päivä (EPP, jos joku ei tienny..) Nii aattelinn siitä tehä tällästä lifestyle tyylistä postausta! Meillä oli melko normaali päivä. Ekalla tunnilla oli meillä Oonan kans viimesiä tukiopetuksia ensvuotta varten, ja tokalla tunnilla jatkettiin ruotsinn ryhmätöitä.

Miun oma hieno tekele:D

Seuraavaks meil oli kasoistunti kemiaa,joist toisella käytiin jätskillä, ku voitettiin tollanen pro-luokka homma, ja vikoilla tunneilla oli sitte ilmasua, jossa katottiin kevään tulos ja riehuttiin muuten vaan. Tähän sitte tällänen kuvapläjäys viel ja jotain selitystä. Tässä tosiaan elävä (voiks niin sanoo...?o__O) todiste siitä etten osais kirjottaa lifestyle blogia ollenkaan!

 Maanantailta Aslak kuvia:)


 Ellun lehmä, ei kana, vaan lehmä.

 No katja:D


 Veera ja Katja:D

 Tarulle kämänen letti

 Nea

 Keskiviikkona oonan kanssa tanssisalilla, ja siitä sitten suoraan toiseksi yöksi niille (olin tiistaista!)

Tänään vielä kirjottelen eilisestä tallipäivästä ja tän päivän kuvailuista, mutta sellanen postaus tällä kertaa, kiitos, anteeks ja näkemiin!
♥:llä: Tytti:)

PS. kertokaahan mitä piditte ja uutta tällaista joskus...?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)