sunnuntai 19. toukokuuta 2013

15# Rentoo menoo 15.5

Keskiviikkona oli tarkotus kävelyttää Hopu ja ratsastaa Missi kevyesti.
Otettiin Mikko ensin ja Irina teki sillä vähän kaikenlaista sen kanssa. Himmailtiin aika paljon siinä ja otettiin sitten Missi. Mentiin pitkän puunauksen jälkeen kentälle jossa kävelin ja ravailin aika paljon. Yhdet laukat uskalsin ottaa vasempaan

 Heppaa hakemassa:)
Luonnonlapsi...
 Huomatkaa Suomen kalleimmat ratsastussaappaat!






Onnistuimpa kädenkin telomaan viime sunnuntaina...:D

Totesin siinä sitten (taas) ettei kentällä pusaamisesta oikein tule mitään ja niimpä suuntasimme turvat kohti peltotietä! Käytiin siellä juoksemassa kun neiti siitä niin nauttii ja meni kyllä kovaa!




Päästiin sieltä sitten pitkän käyntilenkin kautta kotiin ja seuraava projekti olikin Hopu!
Mietin mitä sen kanssa voisi tehdä kun tuo selästä kävelyttäminen käy niin tylsäksi. Ajattelin, että eipä se juokse vapaana terveenäkään jotenn miksi sitten nyt, ja tulin siihen tulokseen että päästän sen kentälle. 
Ennen kuin ehdittiin edes aloittaa, huomattiin että Hopulla toinen takakenkä roikkui vain kahdesta naulasta, ja hankittiinkin sitten apua sen poistamiseksi.

Kun päästiin kentälle, päästin Hopun vapaaksi ja kävelin sen kanssa ympäri kenttää ja tein kaikenlaisia maastakäsin juttuja.



Että sellanen päivä se! Olin sitten 16.5 torstaina vain Irinan seurana kun Suvi liikutti Missin, ja kävelytin taas Hopun. Ajattelin aluksi lähteä maastoon, mutta ei päästy kolmeasataa metriä kauemmas kun Hopu pysähteli joka viides metri, niin palattiin sitten tallille kiertämään kenttää.





Kävin moikkaamassa Missiäkin!:) //Videolaatu♥

♥:llä: Tytti ja hepot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)