sunnuntai 26. toukokuuta 2013

20# Back in normal 25.5

Eilen olin niin poikki etten jaksanut millään kirjoittaa enää illalla kun tulin kotiin.
Mutta kuiteskii, eilen lähettiin tallille jo puol yheksän aikaan, kun rataa piti olla rakentamassa klo 9.
Puomit ja tolpat oli kannettu, ja niimpä siirryimme puunaamaan Mikkoa, ja siitä sitten kuvaamaan Jullen kanssa ensimmäistä estevalkkaa.
 Irina & Mikko

 Suvi & Nipo
 Jenni & Kake

Tunti oli lopuillaan, ja Irina tyrkkäsi Mikon minulle ja lähti kaasu pohjassa kohti Kouvolaa, ja minä jäin kävelyttämään ja hoitamaan Mikon pois. Käytiin kävelemässä metsässä pieni lenkki Suvin ja Jennin kanssa, sitten otin Mikolta kamat pois ja kylmäsin jalat ja laitoin linimentin. Siitä lähdinkin sitten kuvaamaan Piian tuntia. Sen jälkeen oli tarkoitus lähtä maastoon, Piia ja Julle Tumpilla ja minä Missillä, mutta suunnitelmaan tuli muutoksia kun haluttiinkin jäädä kuvaamaan toista estevalkkaa.

Päästiin sen jälkeen lähtemään sinne maastoon, ja kyllä Missistä huomasi että sillä oli tehty jotain oikein edellisenä päivänä! Koko ajan haki päätä alas ja niskaa ylös vaikkakaan ei astunut alleenn, ja askellus oli silti jännittynyttä. Rassukka meni aina kun kävellään tyylillä "Mamma, katokato, miä osaan!!"
Mutta meni kyllä Missi tosi hienosti Tumen kärryjen vieressä ja ravasi tosi nätisti hitaasti! Saa taas olla ylpeä hepastaan!




♥:llä: Tytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)