lauantai 25. toukokuuta 2013

19# Tuuppailua 24.5

Kerrankin oltiin hyvissä ajoin menossa tallille joskus neljän aikaan oltiin matkassa ja miun tunti alkoi vasta kuuden aikaan.
Alkuun vaan löysäiltiin tallilla, niin kuin aina. Hain kuitenkin Missin ajoissa ja aloin puunailemaan. Mietin että miten hitossa voi kesäkarvasesta lämppäristä löytyä niin paljon likaa neljännen kerran läpiharjauksen jälkeen.
Rupesin sitten laittamaan kamoja jotain kaskytä vaille kuus, ja pompin pihalle. Hyppäsin selkään ja menin kentän reunalle, ja meikäläisen hyvällä tuurilla minua aikaisemmin oleva ratsukko oli vasta aloittamassa! Pointsit miulle, unohdin käydä kysymässä paljonko ollaan myöhässä.

No kuitenkin, palloiltiin siinä sitten noin tunti Missin ja muiden kanssa, kunnes päästiin aloittamaan. Koko tunti mentiin pääty-ympyrällä ja voltilla, ja haettiin Missille oikeanlaista askellusta ja sitä että se kulkisi oikeinpäin. Alkuun olin itse tosi jäissä, ja huomasi kyllä ettei kukaan koskaan ollut miulle opettanut tuollaisia asioita.

Whatever, koko aikaa ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa, mutta oli kyllä onnistumisiakin!
Ennen kuin päästiin edes ravaamaan, kaikki kuvaajat katosivat  kuin tuhka tuuleen, joten materiaalia vain käynnistä, mutta eipä niillä ravikuvilla paljoa eroa olisi ollutkaan:D

Pakko myöntää, että joutui oikeasti miettimään miten päin siellä pitää istua. kun on tottunut ratsastamaan ohjalla ja jalalla pelkästään ja nyt ohjeet tuli muodossa "Suorista kaula ulko-ohjalla, käänä sisäpohkeella pehvaa ulos, käännä ulkopohkeella. Älä roiku sisäohjassa."

Olen kyllä tyytyväinen suoritukseen siihen verrattuna, ettei kukaan ikinä ole kertonut mitään tuohon suuntaan viittaavaakaan!




 Vihreellä hetkonen
 Reiskan kanssa palloiltiin kirjaimellisesti

Odotellessani Irinan valmistumista kotiin lähtöön täyttelin vielä heinäkasseja ja muuta sellaista mukavaa puuhaa:) Lopputulos oli kuitenkin se, että oltiin vasta vähän yli kymmenen kotona, mutta päivään olen silti tyytyväinen!
Ja huomenna olisi tarkoitus lähteä aikaisin aamulla Irinan matkassa tallille, kuvata Irinan valmennus, loppuverkata Mikko kun Irina lähtee kiireellä parturiin, kuvata Piiaa, ja mennä palauttava Missillä, ja se aateltiin mennä Jullen, Piian ja Tumpin kanssa maastossa:)!

♥:llä: Tytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)