maanantai 20. toukokuuta 2013

17# In my memories +Uusi ulkoasu!!

Ajattelin tän postausinnon saattelemana tehdä postauksen hepoista, jotka ovat olleet minulle tärkeitä aikoinaan, ja säilyy muistoissa varmasti aina. Ei siinä muuta kuin aloitetaan!

ei tärkeysjärjestyksessä

Ekaksi on Ein Busman "Manu"



Manu on kärpäskimo risteytysponi ruuna Kiviharjun tilalta. Kiviharju ei omista Manua
Manun kanssa kisasin esteillä ja välillä koulussakin noin  neljä vuotta, kunnes lopetin Kivarissa, ja silloin tuli stoppi kisaamiseenkin.

Toisena on Lumi


Rest in Peace♥

Lumi oli myös risteytysponi, mutta tamma. Lumin kanssa ei oltu mitään kovin läheisiä ystäviä, ja opin pitämään Lumista kunnolla vasta sen poismenon jälkeen. Lumi lopetettiin koska sen takajalat eivät enää pitäneet sitä pystyssä. Kyseinen kuva minusta ja ponista on otettu tasan viikko ennen lopetusta.

Kolmantena tulee Apilan Obelix "Obelix, Opsu"
Opsu on minishettis ruuna. Hoidin aina Opsua samalla kun kaverini kävi ratsastamassa hänen vuokrahevosellaan. Yleensä minulla oli Obelix riimunnarussa kentällä kunn ystäväni ratsasti ja kuvasin samalla. 
Obelix myytiin melko kauas, eli ponia en varmaan tule näkemään.

Sitten olisi Jalo-Peli tutummin "Jalo"
Sympaattinen suokki ruuna varustettuna nivelrikolla. Jalolla ratsastelin noin vuoden. Lähinnä maastoilua etujalkojen takia. Hepan tämänhetkisestä olinpaikasta en tiedä, jos ei ole samalla tallilla kuin ennen, on ruuna päässyt heppojen taivaaseen. Jalolla lopetin kun talli vaihtoi omistajaa.

Viidentenä Anyan Indiana "Indi"
Shettis ori. Ehkä maailman kiltein orivarsa ikinä! Indin kanssa vietettiin unohtumattomia hetkiä ja monia tunteja vain seurana laitumella istuen:> Oikein ihan pikku-poika!

Kuudentena Bonfire "Bonnie"
Lepää rauhassa rakas♥
Bonniin tutustuin kun mentiin Tarhikseen vuokrausviikonlopulle. Aivan mahtava supermamma. Bonnielta opin paljon!

Viimeisenä muttei vähäisempänä Hilon Toive "Toope"
Tällä tallilla käytiin vähänaikaa. Toope oli Suomenhevos tamma, joka lopetettiin yhdeksän vuotiaana. Näistä ajoista en muista paljoa mitään.

Noniii, elikkäs siinä sellasia vähäsen:)
Minä meen nyt nukkumaan nii hyviä öitä!
♥:llä muistoille: Tytti

2 kommenttia:

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)