perjantai 14. helmikuuta 2014

#59 Ikuinen ponityttö

Keskiviikkona mulla oli estetunti, jonka piti Jenny. Tunnilla menin -06 syntyisellä eestinponitamma Eikellä. Tämähän oli ensimmäinen kerta ponin selässä, mutta loppujenlopuks oon ihan tyytyväinen tuntiin! Kuvat nyt ei oo mitään maailman parasta laatua, mutta niitä sentään on. Koitin valita pelastettavat versiot.

Alkuverkassa Eike tuntu toooosi jäykkikselle ja hirmusen nahkeelle, eikä halunnu oikein liikkua eteenpäin. Käynnissä ja ravissa tehtiin aluksi itsenäisesti taivuttelua molempiin suuntiin, jonka jälkeen otettiin laukkaa. Laukassa Eike ehkä hieman heräsi, mutta liike jäi silti löntystelyasteelle. Mustavalkoiset koivupuomit tuottivat myös hetkellisen kriisin, kun tamma ei voinut niiden yli mennä, vaikka on niitä ennenkin hypännyt. Loppujen lopuksi, pienellä tahtojen taistolla meni kuitenkin yli hienosti. 
Tehtävät eivät olleet kovinkaan monimutkaisia, ja melko helppoja, syynä varmastikkin se, että tämä oli Jennyn ensimmäinen tunti ryhmän kanssa. Itse olen ihan tyytyväinen ettei estekorkeus päätä huimannut, niin pääsi keskittymään paljon paremmin tekniikkaan ja lähestymisiin kun estettä ei tarvinnut jännittää.

Esteille Eike tietenkin syttyi. Laukka kiihtyi aina esteen tullessa eteen, mutta yritin paraani mukaan pitää tahdin tasaisena ennen estettä, ja sen jälkeen. Omalta osaltani olen tyytyväinen tuntiin, kun muistin huomautella itselle omista virheistä ja jaksoin korjailla niitä. Myös Eikeen sai olla tyytyväinen, ja poni rupesikin tuntumaan todella mukavalle viimeisen sarjan ja loppuravien aikana!



Mutta se siitä tunnista! Asiasta toiseen. Niinkuin moni onkin jo varmasti tallilla kuullut, ollaan lähdössä entisen tallinomistajan kanssa hiihtolomaksi heidän uudelle tallille Tahkolle. Asia on herättänyt monenlaisia mielipiteitä ja tunteita useammassa henkilössä. Olen erittäin tyytyväinen, että suuri osa ystävistämmekin ottaa asian hyvin, ja on iloinen meidän puolesta, mutta ne jotka eivät ole sitä yhtä hyvin ottaneet, huolettaakin tässä vähän. Ymmärrän että ehkä tuntuu pahalle "jäädä ulkopuolelle", ja varmasti ottaisin vaikka kaikki kaverit mukaan jos olosuhteet sen vain soisi. Minä kun en voi siitä päättää ketä sinne lähtee vaikka kuinka haluaisin. Ei tää meillekkään ole helppoa ollut salailla asiaa ja miettiä miten kertoa kaverille joka palavasti haluaa paikassa vierailla. Ei voi muuta sanoa ku että life is life and it's so damn hard. 

Joka tapauksessa sieltä aion postailla, eli postausehdotuksia Tahkosta tulemaan, ja mikäli asiasta tulee kysyttävää tai epäselvyyksiä, niin kysymyksiä saa tietenkin laittaa!
Jaaaa sitten niitä mielipiteitä tämmötteestä postauksesta tulemaan niiku NYT, eli mitäs piditte?

With love, Tytti

PS. Ois tullu videoo mut kone ja WMM ei suostu yhteistyöhön:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)