maanantai 17. helmikuuta 2014

#61 16.2 Kaapo & Soraya, 17.2 Ilpo

Eilen, sunnuntaina koitti siis Kaapon ja Sorayan lähdon aika. Ensin pakkailtiin kaikessa rauhassa tavarat autoon, jonka jälkeen haettiin ponit, ja kuski traikun. Ensiksi sisään ängettiin Soraya, joka ei ollut ihan niin mielissään koppiin menossa, mutta kahden minuutin sisään sinne kuitenkin meni nätisti. Kaapo taas meilkein veti minut perässään koppiin kaverin perään. Sinne siis lähtivät ponit, perjantaina sitten suunnataan Tahkolle niitä katsomaan!

 Herkistelyä ennen lähtöä

 Soraya poseeraa

 Yksi Kaapon hoitajista, Mila, minä ja Kaapo

Tää oli jotenkin niiiin symppis kuva että oli pakko laittaa!

Siiten tähän päivään! Eilen kyselin Tarjalta että mahtaiskohan ks. tunnilla olla tilaa, ja olihan siellä! Ajattelin että jesjes vihdoin pääsee tuuppaamaan oikein kunnolla vihdoinkin, ja odotin saavani heppatoiveeni, eli Ilpon. Joka tapauksessa kun tallille pääsin, ilmoitettiin minulle, että tämä ryhmä hyppää tänään. Noh, eihän siinä mitään, esteet pysyi alle 40cm, ja verkoissa yms. pääsi vähän treenailemaan ruosteita koulupuolella mm. ravi- ja laukka-avoilla ja vastalaukoilla. Olen ihan tyytyväinen tuntiin. Ilpo oli taas ihan superhyvä! Tuollaisesta 'pikku' -treenistä saa kyllä aika paljon irti, kun rupeaa itseltä vaatimaan enemmän tehtävien ollessa helpompia. Esteinä meillä oli vain pari kavalettia pitkällä sivulla suhteutettuna, Ilpolle viiden laukan välillä.





Kuvien laatu nyt on mitä on, koittakaa kestää! Ja sitten taas niitä mielipiteitä postauksesta tulemaan hopihopi! Enemmän vai vähemmän tällaista?

Love, Tytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)