tiistai 19. toukokuuta 2015

#100 Superhyvä estetreeni

Meillä oli tallista pitkä vapaa, joka alkoi keskiviikkona, ja tottakai otin tilaisuudesta kiinni ja lähdin Tahkolle. Muista hommista teen erillisen postauksen, mutta nyt mennään asiaan, eli lauantai-illan estehyppelöihin!
Meillä alakenttä alkoi pistää parastaan, ja pohja oli superhyvänä sateen jälkeen. Sinne oli rakennettu jonkinsortin rataa, jota en sitten ruvennut suotta muuttamaan.
Verkkailin rauhassa molempiin suuntiin varsinkin todella paljon eteen ja siitä taakse, eikä poni loppujen lopuksi tuntunut hassummalta. Otin muutaman verkkahypyn molemmista suunnista tuolle ykkös esteelle joka oli tarkoituksella pienempi kuin muut, jotakuinkin 60cm. 
Kun verkkailut oli verkkailtu lähdettiin tulemaan erilaisia radan osia, ja aloitettiinkin tästä 1-2 linjasta, johon oli ponin tarkoitus saada viisi tai mieluummin kuusi askelta Miljan mukaan. Valessa kuitenkin intopiukeena pamautti linjan useamman kerran neljällä ja puolella eikä kuski hämmästyksen vallassa osannut muuta kuin kiikkua kyydissä. Saatiin siihen kuitenkin muutamat hyvät hypyt, ja lähdettiin tulemaan 3-4 linjaa, joka oli jo suhteutetunkin ulkopuolella. Kolmosesteen laskeutumisesta joutui jatkamaan ylämäkeen, eikä se ollut Valessalle ongelma. Neloselle tein muutaman tyhmän ratkaisun pelottavan esteen takia, ja tuli pari huonoa hyppyä. Siihenkin saatiin kuitenkin tultua hyvin.
Tästä jatkettiin radan mukaan 5a ja b, josta sitten kaarevalla linjalla kutoselle. Sarja tuli jokakerta kohtuullisen hyvin, paitsi yhdellä kerralla pyysin tyhmyyttäni ponia liian taakse välissä ja saatiin siihen mahtumaan kaksi askelta. Kutonen oli kaikessa kaikkeudessaan hyvä, vaikka sen alla minua pelottelikin melko karmiva portti valkoisella mainoksella. Muurillekkin onnistuin pitkästä lähestymisestä saamaan hyviä hyppyjä, vaikkakin kerran näin paikan ehkä vähän turhankin kaukana, yli kuitenkin selvittiin kunnialla. Kahdeksaskin este menee aikalailla samaan sarjaan muurin kanssa.
Kaikkeudessaan hypyt meni tosi hyvin, ja voi taas olla ylpeä, minkälaisen superponin oonkaan saanut!
Pikkunen innoissaan vaihtelee laukkoja
Fiilikset oli ilmeen mukaiset!

Videota Tahko-päivästä, muita kuvia ja kysymyspostauksen II-osa tulossa lähipäivinä!
♥:llä Tytti

1 kommentti:

  1. Kiva blogi, ainoastaan bannerin oikeanpuolimmaisin kuva vähän häiritsee :)

    VastaaPoista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)