maanantai 11. toukokuuta 2015

#99 Jättimäinen kuvapläjäys; Raviryhmän ratsastelut ja maastoestetreenit!

Lauantaina meidän luokan ravitytöt päätti lähteä ratsaille piristämään viikonloppua tallitöissä. Itse nappasin kameran kainaloon ja suuntasin kentän laidalle seisoskelemaan, ja sainkin ihan kivoja otoksia! Tämän päätteksi kävin napsimassa muutaman kuvan tarhoiltakin, jonne myös Inka tuli hoidettuaan hevosensa pois ja suostui napsimaan parit kuvat minusta ja Kipperistä. Poniherra on ollut nyt lähdössä heppataivaaseen vaivojensa takia, kun ei ole meinannut lääkkeetkään tehota. Tänään kuitenkin kun sen olisi pitänyt lähteä, päätettiin kokeilla vielä yhtä lääkekuuria. Mielestäni kuvallisesti erittäin onnistunut päivä kaikkien kannalta!
Sunnuntaina taas pääsin kuvailemaan maastoesteharjoituksia, josta sieltäkin sain muutaman kivan kuvan, ja päätinkin lisätä onnistuneimmat otokset postaukseen!

Kuulumisia sen verran että nyt on tosiaan oltu tallissa seitsemän päivää putkeen, ja keskiviikkona päästään kotiin. Tänä iltana varaan junalipun torstaiksi Siilinjärvelle ja suuntaan kohti Tahkoa. Siellä luvassa mm. Madiksen valmennus mikäli porukkaa tulee riittämiin, eli peukut pystyyn, mutta ainakin päästään kentälle hyppäämään joka tarkoittaa lisää kuvia! 
Tahkolta ajattelin tehdä toivotun pitkän videopostauksen.
Nyt kuvien pariin! Kertokaa mikä/mitkä kuvat miellytti eniten teidän silmää!
>Suvi< ja Kirppu
Inka ja Jimmy
Inkan ja Suvin lisäksi kuvassa vas. Amanda ja Asko ja oik. Emmi ja Vinha
Emmi ja Vinha
Bacardi eli Laikku
Tähti-Vekkuli eli Veku



♥:llä: Tytti

5 kommenttia:

  1. Nättijä ja omasn silmään miellyttäviä kuvia! ❤

    VastaaPoista
  2. Ompas hauska nähdä vanhoja tuttuja :) itse olen mhpk-05 luokkalainen, kasvatuslinja. Kipperillä ja kirpulla tuli useampaan kertaan kenttää kierrettyä ja esteitä hypättyä :) taitaa olla vaan aikapaljon hevoset vaihtunu mun ajoista :)

    VastaaPoista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)