sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

#10: 23.&24.4.2013- Talleilua yksin ja seurassa (+uudistus blogiin!)

Tiistai 23.4:
Äiti heitti minut tallille, ja olin luvannut liikuttaa Missin ja Hopun. Minulla ei ollut edes kuvaajaa mukana tiistaina. Alkuun menin Missin, ja kaikkihan meni ihan täydellisesti kunnes yritin nostaa laukkaa ja siihen se sitten tyssäsikin. Otin sitten Hopun, ja siltähän oli toinen takakenkä puoliksi irti. No soitin sitten Jennille että onko maisemissa ketään kengitystaitosta, ja Harri tuli laittamaan kengän paikalleen. Ennenkuin kentälle olin päässyt ni kieltämättä ehti hermo palaa muutaman kerran, mutta sitte pinna katkesi kyllä kokonaan, kun alkoi sataa kaatamalla vettä. Talutin sitte herran talliin, revin satulan alas ja hain juoksutusliinan. Lähdin aluksi kävelemään maastoon, ja sit menin vielä kentälle juoksuttamaan. Aluksi Hopu oli tosi laiska eikä liikkunut minnekkään ilman kamalaa huutoa ja huitomista. Ajattelin sitte kokeilla et toimisiko, jos jätän piiskan pois, ja koetan saada tuon ruunan laukkaamaan. Heiluttelin liinan päätä ja aloin itse  laukkaamaan keskellä kenttää pientä ympyrää Hopun ravatessa isompaa. Maiskautin muutaman kerran ja suokki nosti laukan. Sai kyllä olla ylpeä hepasta, vaikka päivä muuten olikin mennyt perseilleen.

Keskiviikko 24.4:
Keskiviikkona mulla oli pelkkä Missi, ja Irinan kanssa matkassa. Juoksutin Missiä alkuun n. 15 min ennenkun nousin selkään.


























Oltiin Irinan kanssa laitettu kentälle yksi kavaletti ja ristikko. Verkkasin aika nopsasti vaan koska oli neiti saanut jo verryttelyä liinassa. Alkuun Missi oli aika innoissaan ja menossa, mutta loppua kohti väsähti huomattavasti.


























Tultiin sitte kerran se ristikko ja en oikein oo varma että mitä siinä kävi, mutta puomit rysähti maahan, ja meinasin tippua. Tuon jälkeen Missi ehkä vähän oli varuillaan esteen suhteen ja hyppäsi isoja loikkia pienen ristikon yli. Tultiin kuitenkin muutamia kertoja siinä vielä, ettei jäänyt mitään huonoa muistikuvaa päälimmäiseksi.






























Lähdin tekemään loppuverryttelyä, ja Missi tuntui ihmeen laiskalta. Löysäsin ohjaa ja annoin tamman juosta omaa vauhtia kuitenkin kevennyksellä säädellen. IKINÄ en oo nähny tota heppaa noin luottavaisen tasasena ku se nyt oli, menin about 10 minuuttia loppuraveja ja sitten käytiin tiellä vielä kävelemässä ja otettiin muutama hölkkkä pätkäkin.


















Pakko sanoa että olen ylpeä hepasta ja ratsastuksesta jäi hyvä mieli!:)

Irina vielä ratsasti Mikon, ja kuvailin niitä siinä sitte, ja loppuun istuskeltiin kahvihuoneessa naureskelemassa porukalla.


























Blogger ja Youtube ei taas suostu toimimaan niin tässä vaan linkki KOOSTEESEEN!


Uudistus
Juuuu elikkä nyt on tullu tuo galleria vihdoin viimein käyttöön, joka ei tosin ole valmis, eli n. puolet kuvista puuttuu vielä. Kuvia pääset katselemaan tästä, tai sitten tuolta bannerin oikean alakulman alta kohdasta "Kuvagalleria" Palautetta saa antaa:)

♥:llä: Tytti, Missi & Hopu

4 kommenttia:

  1. Laita kuvat isoksi,siis sieltä kun lisäät kuvia postaukseen,ja sitten kun se on postauksessa laita "erittäin suuri" niin on paljon kivempi selailla blogiasi,kun kuvat ovat isoja :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!:) olen itsekkin miettinyt kuvien koon muuttamista, ja vihdoin joku sitten ratkaisi sen!:D kiitoksia!:) -tytti

      Poista
  2. Minäkin sitä mieltä että kuvat suuremmiksi :) Ihanan simppeli toi sun banneri muute! Ei laitettu mitään liikaa vaan just sopivasti :) Ratsastat hyvin ;3

    http://www.melkeinhuipulla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Laitampa heti niitä suuremmiksi!:D Kiitoksia, ja kiva jos joku tykkää:DD
    Käympä vilkasemassa tuota siun blogia!:)
    -t

    VastaaPoista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)