maanantai 15. huhtikuuta 2013

#7 13.4.~Missin kanssa temppuilua+ erikoispostausta?

Lähettiin joskus  vähän vaille ykstoista ajamaan tallille ja oltiinki siellä n. 15 yli 11. Irinalla piti alkaa valmennys klo 12 mut se oliki sit siirretty puol yheks, ni istuskeltii sitte siinä kahvihuoneessa juoruilemassa sen aikaa että viitti lähtä Mikkoa laittamaan.
        Saatiin Mikko kuntoon vihdoin ja Irina selkään, ni hain sitte tallista vielä yhen Missin sadeloimen, ja lähin kameran kanssa kentän laidalle. Siellä sitte istuin kuuntelu oppilaana vesisateessa loimeen kietoutuneena sen valmennuksen ajan, ja opin siitä jonki verran! Mikosta   huomasi heti kun Irina korjasi jonkun virheen esim. apujen käytössä.
Irina ja Mikko

Saatiin sitte valmennus päätökseen, ja Iirna lähtipurkamaan Mikkoa. Vein kameran Kahvihuoneeseen, ja lähdin Missiä hakemaan tarhasta. Siellä odottikin sitte ilonen yllätys tarhassa. Saakelin iso vesilammikko portilla joka oli noin 10 cm syvä. Kaikeks onneks Missi tuli portille vastaan kun näki minun tulevan. Pujotin riimut päähän ja avasin portin. Tallissa sitte kuivailin ja harjasin hepan ja varustin sen. Laitoin sautlan päälle fleeceloimen ja kiinnitin juoksutusliinan suitsiin. Ite varustauduin kans tosi tyylikkäästi toppatakkiin ja sadehousuihin. Tallusteltiin kentälle ja laitoin Missin  kävelemään. Se oli jo siinä hetken sitte juossu nii otin seis, ja kokeiltii sitte tollasta maastakäsin työskentelyä.
Koskettelin raipankanssa etujalan takaa ja hienostihan se nousikin! Ylpeä saa olla tostaki teiniprinsessasta:D  Mietin muutenkin että Missille voisi opettaa joitain helppoja temppuja, ku onniin älykäs hevonen kuitenkin:)!
Hyppäsin siinä sitte selkään ja neiti koitti taas juosta kuolainta karkuun, nii soitimpa siitä sitte Irinalle että tuo kaks riimunnarua ja riimun. Irina sitten toi ne ja laitto kiinni, suitset jätettiin alle ja solmittiin ohjat. Siinä sitte ruvettiin menemään mm. volttikahdeksikkoja harjotus ravissa yms. pysähyksiä ja liikkeelle lähtöjä ravista/suoraan raviin. Otettiin muutamia etuosanympärikäännöksiä ja sellasta. Lopuksi koitettiin mennä löysällä ohjalla loppuravit ja meinas kyllä mopo karata käsistä mutta kyllä se sitten siitä!:) Otettiin sitte poni pois ja suunnattiin kotia kohti!:)







Loppukäyntejä:)





Toinen on niin söppänä:3





Aina ei onnistu:DD





Keskittyny:D










Joutui neiti nostelemaan jalkojaan tolla kurapohjalla




















Siitä erikoispostauksesta, nii kertokaahan että millasta haluisitte? esim. Rippikuvani otetaan Missin kanssa, siitä? Varustepostaus, videopostaus, Meidän tarina -postaus? mitäs haluisitte? Kommailkaas:)!

 ♥:llä Tytti&Missi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)