maanantai 5. elokuuta 2013

#45 It's a party time!

Heissan kaikki rakkaat! Nyt en oo taaskaan ehtinyt paljoa kirjoitella, eikä oikeestaan oo ollukkaan mitään mistä kirjottaa, ku en oo tallille päässy. Me ollaa nyt lähinnä juhlittu kavereitten kans, eikä siitä sen enempää. Torstaina olisi Timin ja Sonjan synttäribileet, ja launataina tai/ja sunnuntaina lupasin mennä Irinan kanssa moikkaamaan Mikkoa sen uudelle tallille!

Kohtapuolin oon kuitenkin lähössä Sirin kanssa veturiin! (Kouvolan hurjaan kauppakeskukseen) Sieltä aattelin ostaa jotkut farkut varmaankin, lisää koruja, ja sitten vaan viettää laatuaikaa ton hyyppärin kans! Siriä en oo piiiiiitkään aikaan nähny, ja on tosi kiva taas päästä juttelemaa ja juoruamaa kaikesta!
Mut mie meen nyt syömään että ehin vielä tänään sinne! see ya!

 Juurikin näin....

Minä 9kk sitte

2 kommenttia:

  1. Moi :) en saanut vieläkään sitä banneria D: Mutta jos lähetät sen mulle facebookin kautta? Seikkailen siellä nimellä '' Alina Nygren ''

    VastaaPoista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)