lauantai 24. elokuuta 2013

#49 Elvytys tapahtuu

Heeeeeeissan rakkahat lukijani! Tulin  nyt ilolla ilmoittamaan että blogi nostaa taas päätään, kun maanantainan menen Missille, ja keskiviikkona miulla on kivarissa tunti! Inspiskin on tehnyt tulojaan lomalta, joten paljon innokkaammin voin aloitella kirjoittelemisen! En silti kiellä ketään pakotan kaikki NYT kurkaamaan miun uutenen Lifestyle -blogiin!

Varattiin Hannan kanssa tarhis tohon parin viikon päähän, eli mennään sinne silloin 6.-8.9! Tulee iiiiihan mahtavaa! On ollu ihan hirmunen ikävä tota paikkaa, vaikka Bonnie ei siellä enää asustelekkaan, vaan on päässyt taivaan kotiin. Heppapolitiikasta sen verran että aattelin mennä jonkin verran tuolla Ludde -ponilla, joka sattuu olemaan aivan ihana tapaus ja vieläpä sopivan kokoinen! Ludden selässä olen kerran ollut ja sain kyllä todellisen estetykkivaikutelman! Koulukiemuroihin ponskilla kuitenkin on jonkin moinen viha-rakkaus suhde niiku mulla ruokaan, se liikkuu kyllä jotenkin, mutta on silti aika tahmainen ja haluton. Heti kun käännät Ludden kohti estettä se suorastaan syttyy!

 Jalan asento on jotain erittäin kaunista sillä rungoton satula....

 Ratsastusvamma

Ehkä musta vielä joskus tulee ratsastaja :D

Sitten sitten, kävin ostamassa uudet housut, kun palvon noita CRWn iiiiihania housuja niin paljon etten raaski kuluttaa niitä. Ostin sitten samanlaiset vaaleansiniset/hopean harmaa ruudulliset housut kun mitkä mulla oli vajaa kaks vuotta sitte vielä ehjät ja käytössä, kun sattu halvalla olemaan, ja tiesin että on hyvät päällä!




Näissä kuvissa miulla ne samaset housut!

Maanantaina taas kirjoittelen! 
♥:llä: Tytti

4 kommenttia:

  1. Millos mieki pääse mukaa :))?

    VastaaPoista
  2. Sulla on paha tapa könöttää hevosen selässä koko ajan, mut varmasti tiedostat tämän itsekin!:) pisti vaan silmään noissa sun kuvissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huomaan sen nykyään tosi usein, ja oon pyrkiny sitä korjaamaan!:) Könötän usein jos poni on pieni tai hevonen kulkee pohkeen edessä, jolloin kait koitan sitä mukamas hidastaa:D Ja uskon että pistää silmään, mut siinä on mulla treenaamista, ja kaikilla muilla jossain muussa, kukaan ei oo täydellnen!:)

      Poista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)