lauantai 11. tammikuuta 2014

#54 Esteratsastaja radalla taas

Täällä taaaas!
Oon ollu nyt taas estetunnilla kun oli tullu noita töitä tehtyä vaihteeksi sen eteen!
Viime perjantaina (3.1) menin Millalla, Meillä oli aika perus tehtävä, johon kuului kaksi sarjaa.

 Milperiii♥


Tässä siis rata. Alkuun tultiin vain 1. ja 2. estettä molemmista suunnista ravissa, ja sitten tultiin pari kertaa sarja, jonka jälkeen tultiin kaikkia. Ykköskakkoselle tultiin suoraa linjaa, eli siis ei tultu kaarevana, vaan hypättiin esteet vinossa. Niillä oli korkeutta noin 50cm. Siitä käännettiin suoralle sarjalle, jossa ensimmäinen este oli noin 70cm ja taaempi okseri oli parhaillaan 85cm. 

Alkutunnista Milla oli aika normaali, eli aika jäykkis, mutta syttyi kun alettiin laukkaamaan. 
Loppua kohden tamma vähän hyytyi, mutta syttyi taas kun liikkeelle päästiin. Kerran käänsin linjalta pois kun alkoi kauhistuttaa, mutta suoraan uudelleen, ja pakko kyllä myöntää että Milla on kyllä aivan super!


Keskiviikkona olin myös estetunnilla, jonka menin Roopella. Alkutunnista Roope taas pukkoili minne sattuu ja kulki kokoajan pohkeen edessä. Samalla kun muut tekivät raviavoja ja laukan lisäyksiä ilman toista kättä, väänsin ympyrällä ja koitin saada tuntumaa hevoseen. Jossain vaiheessa kumminkin se rauhoittui ja lähdin ilman toista kättä muiden mukaan. Tehtävänä meillä oli tulla noin 40cm, jota laskettiin myöhemmin kymmenellä, esteelle ensin ohjien kanssa, ja sitten ilman toista kättä. Tässäkin Roope oli ihan super, ja laukkasi rauhallisesti pohkeiden välissä. Myöhemmin hypättiin suoralla uralla okseri, ja sitten pyörittiin siinä ympyrällä jonka jälkeen tultiin udelleen okserille. Loppu tunnista Roope oli ihan sika kiva ja rennon oloinen!





♥:llä: Tytti

4 kommenttia:

  1. Näitten kuvien perusteella oot tosi hyvä ratsastaa :o! Muutenki tosi kiva blogi ja ulkoasu! Jos tarviit bannerii käy kommaa blogiini:
    www.pilkettasilmakulmassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos:'D
      En usko että tarviin banneria, koska teen usein ite, niin näkyy oma kädenjälkikin blogissa!:) Siullakin kiva blogi!:)

      Poista
  2. En tienny et sul on blogi, mut nytpä tiedän ja liityin lukijaksi!! :')

    VastaaPoista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)