maanantai 6. tammikuuta 2014

#53 Shettistytsyt vauhdissa

Heiiissan kaikki rakkaat lukijat, koitan jälleen säälittävin yrityksin pitää blogia pystyssä, ja päätin tulla postaamaan!
Oltiin taas tallilla yötä, tällä kertaa Elviiran ja Anskun kanssa. Eilen, lauantaina, kun sinne menin, oli tallin omistajat vauhdissa aamutallin kanssa siivoilemassa karsinoita. Kello näytti 8.45 kun aloitin Faustin kanrsinasta, josta siirryin Miroon, siitä Ressuun, Kicksiin, ja sieltä tuntsari puolelle. Karsinoita taisin siivota sen kahdeksan, ja muut aikalailla saman verran. Elviira tuli auttamaan joskus kymmenen maissa saatuaan kyydin. Karsinat saatiin siivottua loppuajan apuvoimien ansiosta jo kello yhteentoista mennessä, ja siinä sitten ruvettiin valmistelemaan päivätallia ja avanttia heinien jakokuntoon. Jaettiin heinät ja vietiin pihattoon vettä, josta Ansku halusi välttämättä ajaa sen talliin, ja suoriutui siitä hieman vaihtelevalla tyylillä kuitenkin melkoisen hyvin. Illemmalla sitten käytiin ajamassa Kaapolla ylätiellä tunti 10min pituinen lenkki joka sujui muitta mutkitta, ja sai ponikin liikuntaa! Kaapo oli aika reippaalla päällä, vaikkakin kaksi kärryillä, jaksoi hyvin vetää. Elviiran kanssa ajettiin, ja Ansku halusi välttämättä tulla mukaan juosten. 

Illalla Tarja toi meille vielä pipareita ja Miljan tekemiä brownieita, ihan vaan lihottaakseen meitä vielä vähän lisää. Illalla ei muuta kummallista tehtykkään kun pelleiltiin, juteltiin ja separoitiin kahteen asti kunnes käytiin nukkumaan.
Aamulla herättiin klo 8.10 juoksuttamaan Kaapo palauttavasti. Kaapo oli melko normaali juoksuttaessa, pottuili siis jonkun verran, mutta parempaan päin se on nyt mennyt! Nätisti ruuna laukkasikin ja saa taas olla tyytyväinen tuohon!!
Juoksutuksen jälkeen mentiin nukkumaan, ja heräämisen jälkeen ollaan vaan siivottu ja himmailtu siellä. Roopestakin kävin nappaamassa pari kuvaa, ne siis tähän loppuun!

 Kaapo söpöilee:D


 Rooperakas♥

:')

♥:llä Tytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)