torstai 9. lokakuuta 2014

#83 Tahkoilua

Heloooou ystäväiseni! Vihdoin sain taas inspiraatiota blogiin ja aihetta kirjottamiseen kun käväsin tossa Tahkolla 3.-5.pv viikonlopun verran!
Perjantaina lähdettiin Pinjan kanssa Kouvolasta junalla aika myöhään, kun oli ainut vaihdoton suoraan Siiliin, ja oltiin Tahkolla noin 21.20. Perillä kaikki suuntasikin melkein suoraan sänkyihin ja nukkumaan. 
Aamulla noustiin normaalisti ja mussuteltiin siinä vähän aamupalaa, jonka jälkeen tietysti alkoi armoton tarhaus- ja karsinaralli. Puolen päivän aikaan lastattiin C koppiin, ja siihen autoon hyppäsi ratsastaja, avustajat, ja Milja. Tarjan ja Pinjan kanssa otettiin toinen auto, ja lähdettiin kohti Kuopion Matkusta, kun heppa-auto suuntasi kohti Siilin kisoja. Kuopion pikavisiitti piti sisällään Clas ohlsonin pikakierroksen, jonka jälkeen tehtiin nopeusennätys koko Ikean kiertämisesstä, eikä edes löydetty etsimäämme. Alkoi olla jo vähän kiire kisoja kohti, että ehtii radan katsomaan, mutta aina on aika käydä mäkkärin Drive inillä! Sieltä siis ruuat mukaan, motarille ja kaasu pohjaan. Juuri sopivasti ehdittiin, alkutervehdykseen! Siinä sitten ratojen jälkeen lastailtiin Ceetä viitisentoista minuuttia, kunnes suostui menemäämn koppiin, ja otettiin suunta kaupan kautta takaisin kohti Tahkoa.

Kotona lähdettiin Pinspan kanssa tekemään iltapäivätallia, eli otettiin heppoja sisään ja laitettiin heinät. Kovasti olisin halunnut käydä hyppäämässä, kun täällä koululla hh-ryhmät ei hyppää niin paljoa, mutta tietysti tuurillani Sepin vuokraaja oli jo käynyt Valessan ratsastamassa, joten sinne meni hyppysuunnitelmat. Kävin kuitenkin ajamassa Kaapon, enkä pitänyt mitään kiirettä hoitamisessa taikka lenkillä. Kaapo oli aika innokas, välillä vaan taisi pahimmissa ylämäissä kunto loppua! Huomaa ettei poni enää rantakauden loputtua rantakunnosta ole välittänyt, mahaa on kertynyt huomattavasti, mutta ei liikaa! Pääsin takaisin sisälle puoli kahdeksan pintaan, josta sitten melkein heti lähdettiinkin tekemään iltatalli.




 Issikat aamutuimaan torkkumassa laitumella

 Cameron & Martta -koira

 Hienot C & Nina!


Minni 

 Loa

 Minä, Esja & Askur



Sunnuntaina ehdittiin vaan tehdä aamutalli, ja käydä vähän kuvailemassa kun meidän pitikin lähtä jo junalle ajelemaan, että ehtii saman päivän aikana vielä koululle. Vähän jäi harmittamaan, ettei päässyt ponilla ratsastelemaan saatika hyppäämään, kun sitä odotin, mutta kyllähän niitä mahdollisuuksia vielä tulee. 
Loput kuvat olen napsinut nyt täältä Harjusta. Pistäkää mielipidettä, teenkö postauksen Harjusta? Jos, niin minkälaisen? Mikä aihe? Kaikki ideat on tervetulleita!






Laittakaa mielipidettä tulemaan, ja kertokaa ihmeessä, mitkä kuvat oli eniten teidän mieleen!

♥:Tytti

4 kommenttia:

  1. Tee vaan Harjusta postausta. :) Kerro vaikka paikan ympäristöstä yms., mistä siellä pidät eniten... Mitä vaan keksit.

    VastaaPoista
  2. Wow mitä kuvia! Tykkäsin eniten tuosta postauksen loppupään laidunkuvasta, tosi hienoja kyllä kaikki! Ite oon ihan hulluna kaikenlaisiin videopostauksiin, joten jos sellasta sais toivoa :3

    VastaaPoista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)