tiistai 21. lokakuuta 2014

#84 Lomaviikko Tahkolla +video

Näin ihkaensimmäisen talliviikkoni aikaan onkin hyvä muistella lomaa, joka tuli taas vietettyä liki kokonaan Tahkolla. Alunperin ei ollut tarkoitus sinne lähteä, kun vasta viikko ennen lomaa tuli siellä vierailtua,
 Joka tapauksessa sain perjantaina vaihteeksi koululla vielä ollessani päähänpiston, että lähden Tahkolle lauantaina siirtyvän muuttokuorman kyydissä. Parin puhelun jälkeen kaikki olikin jo hoidossa. Lauantai päivä meni muuttokuormaa kasatessa Kouvolassa, ja illalla ajettiin Arin kanssa Tahkolle. Muutamia päiviä vierähti siinä missä muutkin, tallia tehden, asiakkaiden auttamisessa sun muussa yleisessä puuhassa.
Tarkoituksenani oli lähteä Keskiviikkona takaisin Kouvolaan, mutta yllättäen lähtöni vähän venähti perjantaille asti, sillä torstaina Kuopion Matkuksessa oli Tahko -päivä, jonne Kaapo oli lähdössä kärryttelemään lapsia, ja Tarja tarvitsi minut avukseen. Ajatus oli, että lähden suoraan Kuopiosta kotiin, mutta mentiin sitten myöhästymään viimeisestä junasta, hups. Perjantaina ehdin siis vielä tehdä tallia, ennenkuin piti lähteä. Hyvä ettei myöhästytty siitäkin junasta, kun lähtöaikana oli 13.25, ja ehdittiin asemalle 13.23!

Nyt täällä koulussa siis tosiaan meillä alkoi tallijakso, eli meidän ryhmä hoitaa toista tallia seuraavat neljä viikkoa. Meitä on ryhmässä neljä, ja hommiinne kuuluu n. kahdenkymmenen hevosen ruokinta, tarhaus, loimitus, hoidot, tallin siivous, karsinoiden putsaus, yms tallinhoitoon liittyvät työt. Toki meidän kanssa pyörii tallissa melkeimpä aina muutamia vanhempia oppilaita, sekä tallimestari.

Lomaviikon aikana ehdin keräillä joitain videopätkiä, joista kasasin teille pienen videokoosteen, eikä kuvasaldokaan pahalta näytä. Alla vielä erillinen video keskiviikon hyppelyistä Valessalla!

 Milla & Ralli


 Tofa


 Askur





Kumpi muokkaus on parempi?



Dagfari


60cm






Sitten mielipiteitä tulemaan! Mitä mieltä olitte kuvista, ja mikä oli teidän lemppari? Mielipidettä videoista, teenkö useammin, mitä voisi muuttaa? Kertokaa!

♥: Tytti

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä noista muokkauksista on kivempi toi mustavalkonen.
    Ja suosikki kuva on toi missä on kypärä ja taustalla tallin käytävä. Joku siinä kuvassa on sellaista että pidän siitä. Se on juuri tuolleen kivasti tarkennettu tuohon kypärään ja tallin käytävä on sumeena tuolla taustalla.
    Katsoin noita Harjun oppimiskeskuksen sivuja, niin mistä niistä talleista olet tallijaksolla?
    Niin ja hauska toi sun ilme tossa hyppykuvassa!!
    Ja ja videot oli ihana lisä tähän loppuun, tykkään! :-)
    -Nimetön sipuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiiihanan pitkä ja mukava kommentti!!
      Meidän ryhmä on ravitallissa:) Kiitos kivasta palautteesta!

      Poista
  2. Ihania kuvia ja videoita. Kaauheen pitkä tallijakso :D Meil on ypäjäl viikon ja sit muuten on jotain muita hepp/normi aineita (ja mulla ne vuorottelee lukio jaksojen kaa) :)

    VastaaPoista
  3. tyttiii :D kakan taputtelu on parasta aamutalleis... ;D

    VastaaPoista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)