lauantai 4. huhtikuuta 2015

#95 Kuulumisia & infoa tulevasta

Heippa rakkaat!
Koneeni on ollut saikulla nyt paremman aikaa, ja sormet syyhyten olen jo muutaman viikon ajan miettinyt miten saisin sen toimimaan. Nyt kuitenkin olen tässä parin päivän sisällä siirtänyt kaikki kuvat ulkoiselle kovalevylle, pistänyt koneen tehdasasetuksille ja rakennellut kaikkea takaisin pikkuhiljaa. Vihdoin olen siinä vaiheessa, etää pääsin muokkaamaan kuvat ja kirjoittamaan, ja voisinkin aloittaa sillä info -osuudella!
Muistutuksena vielä kaikille että kysymyspostaukseen voi vielä laittaa kysymyksiä! Edellisessä postauksessa lisää tietoa.
Ilmoitusasiani tosiaan oli että blogi vaihtaa nimeä, että osoitetta vähän yksinkertaisempaan, ja kuten huomaatte on uusi bannerikin jo ilmestynyt!

Tässä kuukauden sisään kun kone ei ole toiminut on kuvia kerääntynyt reilusti. Parisen viikkoa sitten olin viikonlopun Tahkolla, ja sieltä sain kasattua pienen pätkän videota meidän hypyistä, vaikkakin Madiksen valmennukset oli peruttu osallistujamäärän takia. Viikonloppu ei ollut aivan niin kiireinen kuin hiihtolomaviikot, jotka olivat pelkkää juoksemista ympäriinsä ja kiirettä. Muutamia safareita tuli kuitenkin vedettyä. 

Koulussa ei ole juurikaan tapahtunut mitään kummallista. Ollaan saatu pari kurssia käytyä ja muutama on jo loppusuoralla! Meillä on ollut reilusti ratsastusta lähiviikkoina, ja tuttujen ja turvallisten Laikun ja Kipperin lisäksi olen saanut uusiksi tuttavuuksiksi puoliverisen Lolita tamman ja Suomenhevoset Monnin ja Vinhan. Yhdelle koulutunnille sain Suvin vapaaehtoiseksi valokuvaajaksi, joten koulultakin muutama kuva!
Olen lyhyessä ajassa ehtinyt ihastua Kipperiin todella syvästi. On tullut mietittyä että miksi, tai mihin olen siinä ihastunut. En oikeastaan osaa ratsastaa sitä, eikä se aina tykkää hyvää kun sitä on menossa laittamaan tunnille, se ei ole aina yhteistyöhaluisin, tasaisin tai helpoin. Silti pidän ruunasta kovasti.

Olen myös ihmetellyt kuinka saan blogissani ja sosiaalisessa mediassa äärettömän vähän negatiivista palutetta! Ilmaisen omasta mielestäni mielipiteitä varomatta, enkä ole nätein enkä paras ratsastaja, ja silti melkeimpä ikinä kukaan ei kommentoi minua tai tekemisiäni negatiivisesti.
Luettuanne postauksen loppuun laittakaa ihmeessä palautetta valokuvista, videoista, postauksesta ja blogin uudesta nimestä ja bannerista, positiivista tai sitten negatiivista!

Pahoittelen maneesissa otettujen kuvien laatua!









Pahoittelen videon alussa sumeita pätkiä!


Kaapo ja Milla

Sindri

Esja

Askur

Askur

Nattfaradis

Martta

Sukka

Karvapallot ihmettelee maailmaa

Cassu

Saimi

Nyt valokuvauspuuhiani voi seurata niille tehdyltä Instagram -tililtä @thehphotography_!

♥:llä: Tytti

4 kommenttia:

  1. Ihania karvapalloja, anna niille halit minulta <3

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ei vitsit toi on tosi art toi mun eka peilikuva! :'D
    Mut jotenki se on toisaalt iha sika kivan näkönen, vaik ite sanonki xD

    Joo, must toi banneri on hyvän näkönen muuten, mut toi oikeen puoleinen karvapallero näyttää vähä hassulle ja toisaalta taustassa vois olla jotain kevyttä kuviointia, ku se on nyt vaalee ja tää ''tekstipohja'' on valkonen!! Muuten tykkään!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niihä se on! Jooo, oon koittanu ettii jotain nimen omaan kevyttä kuviointia, mut alkaa hiljalleen näyttää että sen saa tehä ite jos haluaa semmosen himmeen... :/ ja Kaapo nyt on vähän kaapo :D toki oisin voinu jättää ainaki ton harjatupsun rajaamatta.... :Dd

      Poista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)