perjantai 10. huhtikuuta 2015

#96 Harjukuvia ja kysymyksiä

Kysymyspostaus on vielä ainakin kymmentä kysymystä vailla! Mitä teitä kiinnostaa tietää? Kaikki kysymykset on tervetulleita, kysymykset Tahkosta, Harjusta, minusta, poneista, vapaa-ajastani, ihan mistä vaan! Kertokaa myös toki haluatteko vastaukset videolle vai kirjoitettuna, kaikki hyvät ehdotukset otetaan vastaan. 
Kysymykset kysymyspostaukseen: #94 Kysymyspostaus

Tänään perjantaina meillä on vain ratsastustunti, jonka jälkeen päästään lähtemään kotiin. Luvassa on vauhdikas viikonloppu, kun vietetään pikkuveljeni Artun rippijuhlia sunnuntaina. Sieltäkin saadaan varmasti kuvia mekoista. Miksu tulee meille illalla auttelemaan ja koko viikonlopuksi yöksi. Luvassa on monen kakun leipominen, hiusten värjäilyä, juhlavalmisteluja ja mikä sen jännittävämpää, saan huomenna klo 11 jälkeen tietää olenko vain puolisokea vai sokea, nimittäin näön tarkastus!

Kävin keskiviikkona koulun jälkeen heti Harjun ratsutallin tarhoilla kameran kanssa kuvailemassa, ja onnistuin tietyissä otoksissa mielestäni hyvin! Kuvia tuli paaaaaljon, joten päästän teidät jo katselemaan. Kertokaa ihmeessä mikä oli teidän lemppari kuva ja miksi juuri se!

Mikä edellisistä kolmesta oli paras?
 Suomenhevos ruuna Autereen Veijari
Minun lempparipoju, tilastohevos ruuna Kipper
 Veikka ravistelee
 Vinkvink
 Turpakarvan verran
 Teron (Tin Royal GER) juomatauko

♥:llä: Tytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)