perjantai 11. huhtikuuta 2014

#68 Tahko 4.-6.4 kuvia!













Tosissaan oltiin Tahkolla tossa viime viikonloppuna, ja sieltähän piti tulla videopostaus, mikä ei sitte koskaan valmistunutkaan.... no joka tapauksessa otin pienen varaslähdön viikonloppuun kun lähdettiin keskellä mun koulupäivää kohti Tahkoa. Siellä sitten aika normi meininkiä, ei mitään kummosia. Seuraavan kerran Tahkolle lähdetään torstaina pääsiäisen viettoon, joka tuo tullessaan pukeutumista, ja roimasti issikointia!

Blogin kohtaloa oon miettinyt sen verran, että kun näitä postauksia en saa tänne väsättyä, minkä toivottavasti kaikki blogia seuraavat ymmärtävät, kun en tallilla ole käynyt kolmeen viikkoon kunnolla, eikä sieltä tule mitään kirjoitettavaa koskaan. Meinasin kuitenkin säilyttää blogini, ja pitää sen toissijaisesti elossa Tahko -postauksilla ja mahdollisilla erikois- ja tuntipostauksilla, mikäli niihin on mahdollisuus. Pidemmittä puheitta näihin tunnelmiin, Tytti.

1 kommentti:

  1. Moi! Mikä Cassun koko nimi on? Menin sillä tunnilla ja haluaisin tietää :)

    VastaaPoista

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)