keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

#35 Unelmien prinssi

Täällä taas kirjoittelee joku super-laiska postailija. Minuu on nyt lähiaikoin ärsyttäny tosi moni asia, mikä ei millään liity bloggaamiseen, mut suurin piirtein joka kerta ku oon ollu alottamassa postaamista ni on joku tullu pätemään siitä että teen taas jotain  väärin ja  siihen se inspiraatio on sitten mennykki.

Mutta kuitenkin, tein videopostauksen, jonka kone sitten vättämättä halus kätkee tiedostojen syvimpiin syövereihin tai poistaa, eli sitä ei tule, mutta huomenna _lupaan ja vannon_ (lue: teen jos jaksan) tekeväni uuden!

Mennään asiaan, tallille lähtö venyi parilla tunnilla niinkuin yleensäkkin. Päästiin kuitenkin tallille ja olin luvannut siivota karsinat, niin puuhailin siinä sitten niitten parissa vaan jotain puolisen tuntia, sillä karsinat olivat aika puhtaita kun ei näin kesäaikaan heppoja pidetä sisällä melkeimpä yhtään.


Tässä välissä tehtiin sitten se perinteinen (ja pikainen) kahvihuonevisiitti, jonka kesto oli tällä kertaa vaan jotain puoli tuntia. Siinä sitten otin itseäni niskasta kiinni ja raahasin pehvani hakemaan sitä läskiä laitsalta.

videolaatu♥

Ajattelin aluks että menisin ilman satulaa, mutta tulinkin toisiin aatoksiin kun rusautin selän, ja tuuli oli niin kova, etten viitsinyt koska Hopun mielestä mikä vaan voi olla pelottavaa. 
Vihdoin ja viimein päästin kuin päästiinkin kentälle ja pääsin hepan selkään.
En jaksa nyt kummemmin selitellä siitä miten se meni. Tehtiin mm. ympyröitä, pysähdyksiä, ja kolmikaarisia tms. laajoja kaarteita kun herra oli vähän arkonut toista etusta edellisenä päivänä.
Revittiin siinä sitten satulakin pois jossain vaiheessa, ja menin hetken aikaa ilman satulaa, kunnes päästin vielä Hopun vapaaksi kentälle. 


 Istunta kusee mut silti kingi meni hienosti♥




 Hiiiiiiiiieno Hopsu♥!
 Kingi innostuneen ja ratsastaja kännis, hyvin menee!


Poni riehuu:D

 Kuvailtiin vielä muuten vaan kun oli suitset päässä ja itekki  näytin jotenkuten ihmiseltä:D




 Tallilinnut:D

Ja sitten tulee tää viimenen paska muokkaus joka pilaa koko postauksen:]
Mutta on miulla komee isopäinen heppa♥

♥:llä: tytti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)