torstai 25. heinäkuuta 2013

#39 Turhaa asiaa!

Tulin taas teille paapattamaan kaikesta turhasta, mikä ei oikeastaan ole niin turhaa, mutta kuitenkin on.
Ensinnäkin suosittelen nyt liittymään meidän facebook -sivustoon olit lukija tai et. No nyt varmaan mietit, "jaa.. miksi?" No minäpä perustelen!

Jos olet lukija, saat sieltä paljon enemmän kaikkea turhaa, vähän vähemmän turhaa yms. muuta tietoa, millä voit saada enemmän otetta meidän, tai miun arjesta, ja saat yleensä kummalliset kommellukset, parhaat inside -läpät yms. vähääkään erikoisemmat tapahtumat tietoosi nopeammin, ja sinne lisään enemmän kuvia, kunhan saa aikaseks!

Jos taas luet blogia anonyymisti, perustelen asian samoin, mutta saat myös tietoosi uudet postaukset ilman että avaat blogini!


Sittensitten asiasta toiseen!

Tähän väliin selitän jotain oikeasti turhaa koska tuli kauhea blackout... Eli tänä yönä varmaan ilmestyy uusi banneri! Ehin jo (taas) kyllästyä tohon, ja varmaan ulkoasukin muuttuu vähän omalaatusemmaks, ku olen nyt lähiaikoina huomannu että hirveen monella on sama tausta ku mikä täällä on nyt.

Ihan HUUUUUUURJAT kiitokset kaikille, joka ikiselle lukijalle teistä, niin anonyymeille, ku niillekkin jotka on lukijoissa! Nyt on tällä ja viime viikolla blogi tehny ihan hurjan nousun! Kävijämäärät kertautunu kahella, ja lukijoitaki tullu saman verran lisää mitä on ollu! Ootte ollu ihan hirveen ihanía kun on ruvennut tulemaan kaikenlaisia kommentteja yms. Ja siitä olen ihan hirveän ylpeä, että ei ainutkaan, edes yhtä kommenttia en oo joutunu lukemaan mikä ois ollu negatiivinen! Eli suuren suuret kiitokset teille siitä!

Olen puhunut!

Hopu♥

ainakin miljoonalla sydämellä: Tytti♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)