perjantai 19. heinäkuuta 2013

#32 Korjailua viime tekstiin ja kuulumisia!

Alotetaan vaikka siitä että tekstin #31 kollaasissa on kaksi kuvaa jotka olen merkannu elokuussa 2013 otetuiksi, joka ei voi siis pitää paikkaansa, kuvat on siis otettu toukokuussa 2013!

Kuulumisia sen verran, että tällä hetkellä majailen Mönnissä, joka (vissiinehkäluulisin) sijaitsee Joensuussa!
Täällä meitä on matkalla iskä, "äitipuoli"-Outi, pikkuveljet Arttu ja Aaro, ja siskot Mette ja Minttu ja tietysti Aslak!
Keskiviikkona oli tulo päivä eikä tehty mitään sen kummosempia kun saavuttin tänne n. 16.30
Eilen eli torstaina herätys oli 9.30, ja suunnattiin Lieksaan päin (täältä noin 75-80km) matkalla käytiin Elämyspiha pikku-kilissä jossa majaili yli sata eläintä! (mukaanlukien neljä lämppäriä, lv-varsa, suokki, ja sen varsa, ja kaksi shettistä!) Siitä suuntasimme Lieksaan hakemaan jostain ihmeleipomosta jotain leipää (don't ask..), ja sieltä kohti Kolia! Kolilla kiivettiin akka-kolille, ukko-kolille ja paha-kolille, ei siis käyty lomakolilla. Siellä kun käveltiin niin yllättävän moniu tuli lässyttelemään Aslakille että kuinka söötti se on ja kyselemään ikää ja nimeä ja muuta sellasta! Vaikka toi onki yks perkele, nii tuolla löysin sen hyvän puolen koiran omistamisesta kun ihmiset oli mukavia!:D
Illlasta ajettiin sitten Joensuun rautatieasemalle hakemaan Outia!

Ja tänään... tänään lähettiin vasta joskus  yhentoista maissa ja siitä asti ollaan sitten seikkailtu keskustassa! Muut kävi kaupoilla ja mie taluttelin Aslakkia ulkopuolella. Välillä ei meinattu päästä liikkummaan kun oli niin paljon kaikkea mielenkiintoista tossa kaupungin hälinässä!
Nyt ollaan siis taas Mönnissä ja huomenna suunnistetaan taas keskustaan, ja sunnuntaina on Outin pojan (miulle velipuoli) rippjuhlat!

Matkalla Joensuuhun!

♥: llä: Tytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)