lauantai 13. heinäkuuta 2013

#26 Estevalmennus 20.6 +muuta asiaa

Noniiiiin, elikkäs jos sitä nyt vaikka ryhdistyisi ja palaisi bloggailun pariin!
Oon tosi huono alottamaan postauksia, jos ootte huomannu, ni meen nyt suoraan asiaan.
Olin 17.-20.6 tallilla yötä telttailemassa Piian ja Jullen kanssa. Kyseessä oli siis valmennus viikko, joka oli 18.-23.6, mutta olennaisista syistä en päässyt olemaan loppuun asti. Viikon tuntitarjontaan kuului ohjasajo, jossa oltiin Missin kanssa, center riding, rataesteet/esteratsastus, maastoesteet, kilpailuharjoitukset ja viimeisenä päivänä koulukilpailu, jokaperuuntui vähäisen osallistujamäärän takia. Mutta kumminkin.

Meillä oli siis 20.6 Missin kanssa Outin estevalmennus, ja pakko sanoo et oon tosiaaki ylpee hepasta!
Aluksi mentiin vaan ihan perus ravipuomeja, ja oon todellakin yllättynyt siitä miten nätisti rinsessa asetteli koipensa puomeille, eikä itse tarvinut tehdä muuta kuin rentouttaa käsi ja rauhoittaa ravia istunnalla.
Tämän jälkeen nostettiin puomien loppuun ristikko, ja siitäkin selvittiin ihan ok. Ei ehkä kauneimmalla tavalla mutta yli kuitenkin!


 Epäonnistumisiakin tuli:D

 Poni omalla tyylillä ja itekki vähän selässä miten sattuu...
 Hienosti puomeille♥
 Neiti pirteenä töissä, eikä ratsastajakaa oo ihan selkä meno suuntaa;)

Noh, kukin tavallaan, siirryttiin jumppaan/innariin, jossa ristikot oli ehkä huimat 20cm, mutta missin suurennuslasilla niistä sai jotakuinkin 70 senttisiä. Niistäkin päästiin kuitenkin yli kunnialla, ja tässä kohassa oon ihan  hirveen ylpee meiän rinsessasta, kun jakso vääntää ja kattoa jalkoihinsa, vaikka ei ole koskaan kunnolla hypättykkään!

 "Pituutta tällä okserilla on kaksi metriä":D




Tehtävät vaihtui ja siirryttiin tulemaan kahta estettä, jotka olivat aikalailla loivalla kiemurauralla, mutta käännös oli paljon jyrkempi esteeltä toiselle kuin loivassa kiemuraurassa, eli tie meni reilusti yli keskihalkaisijan. Tässäkin tehtävässä Missi aivan loisti ja voisin kehua hepan vaikka avaruuteen asti!

 Hieno rinsessa♥

 Viimeistä tehtävää missä mentiin 21,5m sarjaa, ei kovin kehuttava näytös, yli mentiin silti.


Tänään, tai seuraavana minulla työn alla leiriltä kuvapostauksia kaksi tai useampi, koska hyviä kuvia on aivan liikaa, sitten se blogiesittely jonka olen jo aloittanut (ihme...:D) ja jossain vaiheessa leirivideo, sitten luvassa videopostausta ja varustepostaus, ja jossain vaiheessa tilannekatsausta tallielämään tällähetkellä:)

Tytti kiittää ja kuittaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käytäthän kommentiboksia asiallisesti, ketään loukkaamatta:)
Täysin asiattomia, ja haukkuvia kommentteja en (anonyymeiltä) julkaise, jos on jotain negatiivista sanottavaa, voi tulla nimen kanssa kertomaan, tai laittaa vaikka blogin sähköpostiin:)